Katedra rostlinné výroby

Publikace s impact faktorem

Lorenc F., Bárta J. (2017): Využití monolitických kolon při vysokorychlostní chromatografické separaci bramborových inhibitorů proteas. Chemické Listy 111: 591-596. (IF = 0,387)

Pexová Kalinová J., Tříska J., Vrchotová N., Novák J. (2016): Uptake of caprolactam and its influence on growth and oxygen production of Desmodesmus quadricauda algae. Environmental Pollution 213: 518-523. (IF = 5.099)

Bártová V.Bárta J., Brabcová A., Zdráhal Z., Horáčková V. (2015): Amino acid composition and nutritional value of four cultivated South American potato species. Journal of Food Composition and Analysis 40: 78-85. (IF = 2.752)

Krištůfek V., Diviš J., Omelka M., Kopecký J., Sagová – Marečková M. (2015): Site, year and cultivar effects on relationships between periderm nutrient contents and common scab severity. American Journal of Potato Research 92: 473–482. (IF = 0.944)

Beran P., Mraz I., Kokoskova B., Bohata A. (2015): Monitoring the occurrence of bacterial spot of tomato and pepper in the Czech Republic and development of new PCR primers for detection of Xanthomonas vesicatoria. European Journal of Plant Pathology 141: 617-621. (IF = 1.478)

Lattová E., Brabcová A., Bártová V., Potěšil D., Bárta J., Zdráhal Z. (2015): N-Glycome profiling of patatins from different potato species of Solanum genus. Journal of Agricultural and Food Chemistry 63: 3243-3250. (IF = 3.154)

Sagová – Marečková M., Daniel O., Omelka M., Krištůfek V., Diviš J., Kopecký J. (2015): Determination of Factors Associated with Natural Soil Suppressivity to Potato Common Scab. PLoS ONE 10(1): e0116291. https://doi.org/10.1371/journal.pone.0116291 (IF = 2.806)

Pexová Kalinová J., Tříska J., Vrchotová N., Moos M. (2014): Verification of presence of caprolactam in sprouted achenes of Fagopyrum esculentum Moench and its influence on plant phenolic compound content. Food Chemistry 157: 380 – 384. (IF = 4.529)

Skalický A.Bohata A., Simkova J., Osborne L.S., Landa Z. (2014): Selection of indigenous isolates of entomopathogenic soil fungus Metarhizium anisopliae under laboratory conditions. Folia Microbiologica 59: 269-276. (IF = 1.521)

Váchalová R., Kolář L., Frelich J., Váchal J., Volfová K., Kobes M., Kudrna V., Homolka P., Marada P., Dumbrovský M. (2014): Anaerobic degradability and acid hydrolysis of organic manure as an illustration of dietary organic matter utilization in cows in relation to lactation period. Acta Veterinaria 83: 363-369. (IF = 0.442)

Bártová V., Diviš J., Bárta J., Brabcová A., Švajnerová M. (2013): Variation of nitrogenous components in potato (Solanum tuberosum L.) tubers produced under organic and conventional crop management. European Journal of Agronomy 49: 20-31. (IF = 2.800)

Kalinová J., Dadáková E. (2013): Influence of Sowing Date and Stand Density on Rutin Level in Buckwheat. Cereal Research Communications 41: 348-358. (IF = 0.496)

Bárta J., Bártová V., Zdráhal Z., Šedo O. (2012): Cultivar Variability of Patatin Biochemical Characteristics: Table versus Processing Potatoes (Solanum tuberosum L.). Journal of Agricultural and Food Chemistry 60: 4369-4378. (IF = 3.154)

Bártová V., Bárta J., Kamenová A, Staňková A., Čurn V. (2012): Charakteristika a potenciál využití antimikrobiálních proteinů a peptidů bramboru. Chemické Listy 106: 365-372. (IF = 0.387)

Bártová V., Bárta J., Švajner J., Diviš J. (2012): Soil nitrogen variability in relation to seasonal nitrogen cycling and accumulation of nitrogenous components in starch processing potatoes. Acta Agriculturae Scandinavica Section B – Soil and Plant Science: 70-78. (IF = 0.651)

Zůstaňme v kontaktu na
sociálních sítích

Studentská 1668, 370 05 České Budějovice Tel.+420 387 772 427 | Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Studentská 1668, 370 05
České Budějovice
Tel.+420 387 772 427 Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. www.fzt.jcu.cz

© 2021-2024 Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Cookies