Katedra potravinářských biotechnologií
a kvality zemědělských produktů

Certifikované metodiky

Čítek, J., Večerek, L., Hanusová, L., Samková, E., Hanuš, O., Křížová, Z., Kávová, T., Jelínková, I., Kala, R.: Certifikovaná metodika QJ1510336 CM 1975 – Genetické polymorfismy pro kvalitu kravského mléka. Tato CM je doložená statutárně podepsanou smlouvou o aplikaci certifikované metodiky mezi Jihočeskou univerzitou v Českých Budějovicích, Zemědělskou fakultou a Svazem výrobců mléka a.s. z 24. 9. 2018. Datum certifikace: 8. 10. 2018. ISBN 978-80-7394-687-6.

Čítek, J., Hanuš, O., Večerek, L., Samková, E., Hanusová, L., Křížová, Z., Jelínková, I., Kala, R.: Certifikovaná metodika QJ1510339 CM 181 – Izolace bovinní genomové DNA z neinvazivně získaných biologických vzorků. Tato CM je doložená statutárně podepsanou smlouvou o aplikaci certifikované metodiky mezi Výzkumným ústavem mlékárenským s.r.o. Praha a Svazem výrobců mléka a.s. z 24. 9. 2018. Datum certifikace: 8. 10. 2018.

Hanuš, O., Samková, E., Kopecký, J., Klimešová, M., Špička, J., Hasoňová, L., Jedelská, R., Mašková, G., Nejeschlebová, L., Kala, R. (2017): Certifikovaná metodika QJ1510336 RO1417 CM 36 – Posouzení perzistence konjugované kyseliny linolové během technologie fermentace pro specifické kysané mléčné výrobky z faremní produkce. Tato CM je doložená statutárně podepsanou smlouvou o aplikaci certifikované metodiky mezi Výzkumným ústavem mlékárenským s.r.o. Praha a Zemědělským družstvem (ZD) Jeseník z 23. 11. 2017, resp. Svazem výrobců mléka a.s. (SVM) Šumperk z 23. 11. 2017. Datum certifikace: 22. 12. 2017.

Samková, E., Hanuš, O., Špička, J., Klimešová, M., Hasoňová, L., Jedelská, R., Trávníček, J., Kopecký, J., Kala, R., Frelich, O. (2017): Certifikovaná metodika QJ1510336 RO1417 CM 35 – Validace a doporučení ke kalibraci nepřímé metody infračervené spektroskopie pro stanovení profilu mastných kyselin mléčného tuku. Tato je doložená statutárně podepsanou smlouvou o aplikaci certifikované metodiky mezi Jihočeskou univerzitou v Českých Budějovicích, Zemědělskou fakultou a Českomoravskou společností chovatelů a. s. z 27. 9. 2017. Datum certifikace: 22. 12. 2017.

Hanuš, O., Samková, E., Špička, J., Roubal, P., Frelich, J., Šlachta, M., Křížová, L., Pelikánová, T., Vyletělová, M., Seydlová, R. (2012): Certifikovaná metodika QH 81210 CM 23: Doporučené postupy pro rozvoj chovu dojnic s cílem produkovat mléko jako potravinovou surovinu s vyšším zastoupením zdravotně prospěšných mastných kyselin mléčného tuku. Datum certifikace 28. 12. 2012. ISBN: 978-80-904348-1-3.

Zůstaňme v kontaktu na
sociálních sítích

Studentská 1668, 370 05 České Budějovice Tel.+420 387 772 427 | Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Studentská 1668, 370 05
České Budějovice
Tel.+420 387 772 427 Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. www.fzt.jcu.cz

© 2021-2024 Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Cookies